Persoonlijk voedingsadvies

Afvallen en je fit voelen, jij bent het waard!

Of je nu 5, 10 of 20 kilo af wilt vallen, het gaat erom dat je jezelf beter voelt. Je fit voelt, je makkelijker kunt bewegen, energieker en zelfverzekerder bent en je kiest voor jezelf.

Herken je dat? Eten omdat je je verveelt of omdat je even niet blij bent met jezelf of met de situatie waar je in zit. Je wilt wel stoppen, maar je hebt het gevoel dat iets in jou sterker is… Wil jij daar ook vanaf? Samen kunnen we kijken waar dat vandaan komt en wat je eraan kunt doen om het in de kiem te smoren.

Persoonlijke voedingsadvies
Wil jij op een verantwoorde manier blijvend gewicht verliezen? Of wil je eens een uitgebreide analyse van je voeding en een persoonlijk voedingsadvies? Maak dan nu een afspraak! Ik ga uit van eerlijke, natuurlijke voedingsmiddelen waardoor je weer energie krijgt, je fit voelt, je weer mag genieten van eten en waarbij je gezondheid verbetert. Kortom: blijvend afvallen zonder dat je het gevoel hebt te moeten diëten, maar echt en lekker eten zonder verboden. Je verandert je eetgewoontes zodat het afvallen vanzelf gaat.Wil jij meer weten over wat de begeleiding inhoud? Kijk hier voor meer info

Ga jij ervoor?
Heb jij een positieve inzet en weet je zeker dat je er voor wilt gaan om je doel te bereiken? Ben je niet bang om nieuwe dingen te leren en tot andere inzichten te komen? Ga dan nu voor het startpakket!

Startpakket

  • Intakegesprek
  • voedingsadvies
  • 8 vervolgconsulten                               € 395,00

Afvallen met het “Weg met de weegschaal” programma.
Als gewichtsconsulente en leefstijlcoach werk ik al een aantal jaar met heel veel plezier bij Visiom/Weg met de weegschaal. Het “Weg met de weegschaal” werkboek en -eetschrift bieden een goede aanvulling op mijn begeleiding.  Kijk hier voor meer info.

“Weg met de weegschaal” programma

  • Intakegesprek
  • 8 vervolgconsulten
  • Werkboek Weg met de weegschaal
  • Eetschrift Weg met de weegschaal
  • Wekelijkse emailservice                                   € 395,00

Losse afspraken

Intake gesprek (60 minuten)                   € 60,-
Voedingsadvies (60 minuten)                 € 60,-
Los consult (45 minuten)                          € 37,50

gezonde leefstijl