Over Lisette

Van kinds af aan ben ik altijd al stevig geweest, dit groeide uit naar overgewicht in mijn puberteit, waarna ik verschillende diëten volgde. Uiteindelijk hebben die mij toen niets opgeleverd. Al zolang ik mij kan herinneren ben ik met eten bezig geweest. En dan heb ik het niet alleen over lekker eten en koken, maar met name over het tellen van calorieën, het bijhouden wat ik had gegeten en wat ik niet mocht eten. Vermoeiend, als ik er nu op terugkijk. Achteraf kan ik wel zeggen dat ik een emotie-eter was; zat ik niet lekker in mijn vel, dan waren er altijd koekjes of snoepjes die mij tijdelijk wel een goed gevoel gaven. Op dat moment had ik ook geen idee wat gezonde voeding of een gezond eetpatroon was.
Het was dus niet echt vreemd dat ik voor de HBO-opleiding Voeding en Marketing koos. Hierna volgden nog meer opleidingen:

In 2009 opende ik de deuren van mijn eigen praktijk als voedings- en gewichtsconsulente. Want voor mij was alles inmiddels duidelijk: om af te vallen, je energieker en fitter te voelen is een gezond eetpatroon belangrijk. Maar je leefstijl, je in- en ontspannen, het indelen van je tijd en energie en jezelf mogen zijn is mede van grote invloed op een gezond gewicht.
Ik heb zelf ondervonden dat je door het volgen van een gezonde leefstijl je je fitter en energieker voelt. Voor mij is dat belangrijk, omdat ik fybromyalgie heb (pijn in bindweefsel en spieren, wordt ook wel ‘weke delen reuma’ genoemd) en ik nog alle dingen kan doen die ik wil doen. Dit is ook een tijd anders geweest.

Waarom ik dit werk zo graag doe is dat je de persoonlijke kracht van mensen weer naar boven kunt halen, ze hun zelfvertrouwen weer terugvinden en mensen gaan stralen als ze lekker in hun vel zitten. Daarnaast vind ik het fijn om met mensen in gesprek te zijn, te horen wat goed gaat, waar ze tegenaan lopen en hoe ze daar uiteindelijk zelf een oplossing voor vinden.

gezonde voeding en leefstijl

Lisette Bulle

Leefstijlcoach en gewichtsconsulente

Als trainer/coach werk ik ook bij: