Workshops

Workshop FOOD

Je eten op de juiste manier kiezen, is de basis voor gezond leven en genieten. Maar met alle regels die we tegenwoordig hebben over eten, valt het niet mee om goede keuzes te maken en je daar zeker over te voelen. En zijn al die regels wel vol te houden? Helpen ze je ook om van de ‘ongezonde’  dingen af te blijven, of blijven dingen als chocola, chips en drop naar je lonken?

In deze workshop van twee uur leer je wat je lichaam nodig heeft. Daardoor kun je je eten goed kiezen, zonder lijstjes en verboden. Het resultaat is, dat je alle overbodige eetregels overboord kunt zetten en je gezonder en fitter kunt voelen. Bij FOOD! leer je nieuwe dingen over voeding en je eetgewoonten. Tijdens de workshop worden luisteren, nadenken en zelf ervaren afgewisseld, zodat je de stof echt gaat begrijpen.

Gezondheid, afvallen, gezond eten, voeding, afvallen zonder dieet
Bewegen, gezonde leefstijl, beweegplan

Workshop MOVE!

Bewegen is belangrijk voor je gezondheid, dat weet iedereen wel. Maar hoe zet je de algemene normen om naar een plan dat voor jou werkt? En hoe vind je de motivatie om door te zetten, als andere dingen vaak dringender of gemakkelijker lijken dan bewegen?

In deze workshop van twee uur leer je hoe je jezelf kunt activeren zonder te forceren. Je krijgt uitgelegd wanneer bewegen effectief is, dus hoe je het zo slim mogelijk kunt aanpakken. Het gaat daarbij zowel om conditie als om kracht en lenigheid. Je vertaalt de normen voor voldoende bewegen naar activiteiten die bij jou en je situatie passen en je gaat zien hoe je het bewegen kunt opbouwen op een tempo dat het haalbaar maakt. De workshop helpt je op deze manier om bewegen gemakkelijker en leuker te maken, zodat je er energie van krijgt in plaats van stress.

Workshop RELAX…

Balans hebben, dat zou fijn zijn. Presteren, maar ook tijdig ontspannen. Alleen… hoe doe je dat als je veel van jezelf verwacht en veel taken en verantwoordelijkheden hebt? En ook nog eens in een omgeving vol prikkels leeft? Voor je het weet blijf je door denderen. Je voelt de onvrede of de vermoeidheid wel, maar je weet niet goed hoe je meer moet gaan ontspannen en genieten.

In deze workshop van twee uur leer je waar een activiteit aan moet voldoen om je écht ontspanning te bieden. Je kijkt op welke momenten in de dag de druk bij jou het hoogst is en hoe je die kunt verlichten. Daarnaast ga je aan de slag met één van de belangrijkste onderwerpen als het gaat om energie en herstel: slaap. Hoe zorg je dat je goed slaapt en uitgerust wakker wordt? Een goede aanpak van slapen en ontspannen geeft je een basis om dingen met aandacht en plezier te doen en toe te komen aan wat voor jou belangrijk is.

Gezonde gewoontes aanleren, automatische piloot, gezonde leefstijl

Workshop CHANGE

Mensen doen 95% van wat ze doen, op de automatische piloot. Dat is fijn zo lang je goede, productieve en gelukkig makende gewoontes hebt aangeleerd. Maar hoe krijg je controle over slechte gewoontes, die telkens automatisch terugkomen? En hoe benut je de vermogens van jezelf die tot nu toe steeds op de achtergrond zijn gebleven?

In deze workshop leer je basisprincipes van flexibiliteit, gedrag en gewoontes. Je ervaart hoe je nog meer plezier kunt krijgen in je dagelijks leven. En hoe je kunt werken aan gewoontes die zorgen voor meer energie en een gezonde basis.

Workshop Fit door de overgang

De overgang begint bij vrouwen in de leeftijd van 39 tot 55 jaar Acht van de tien vrouwen heeft last van overgangsklachten. Deze kunnen variëren van een droge huid en stemmingswisselingen tot onder andere overgewicht, nachtelijk zweten en opvliegers. Herken jij deze klachten, hoe ga je er mee om en wat kun je eraan doen?

In deze workshop van twee uur leer je hoe overgangsklachten ontstaan en hoe je er mee om kan gaan. Je fit voelen en weer lekker in je vel zitten zodat je die dingen kan doen die je echt leuk vindt.

Workshop RELAX

De workshop was in een kleine setting, prima ontvangst en onder het genot van koffie en thee een voorstel rondje door de aanwezige personen is heel goed.De inhoud van de workshop is relaxt, je vertelt op een rustige manier, laat ruimte om zaken te overdenken maar vraagt ook om zelf na te denken.
Ik had niet specifiek een verwachtingspatroon van de workshop maar meer het idee dat ik er zeker wat van zou opsteken, dat was zeker zo. Heb er zeker iets aangehad doordat ik nieuwe inzichten kreeg aangeleverd die ik niet wist en patronen ontdek waarvan ik nu denk, die kan ik doorbreken!

Al met al heb ik er wat aangehad en was het zijn geld waard!!

Yvonne

Workshop Fit door de overgang

Veel tips en verder bewustwording van de klachten. Het is leuk om ook eens van anderen te horen welke ” klachten” zij hebben.

Inhoud: 8

Workshop Fit door de overgang

Een gezellige zinvolle avond waarbij je meer inzicht krijgt in wat voor invloed de overgang op je lijf kan hebben ook wat je daar zelf aan kan doen. Het meest waardevol vond ik de voedingstips en weetjes rondom de overgang.

Inhoud: 8

Workshop Fit door de overgang

Tips over slapen en voeding. Ik ga met mindful aan de slag. Leuk, bewustwording en accepteren!

Inhoud: 8

Your Content Goes Here

[fusion_events cat_slug=”” number_posts=”4″ columns=”4″ picture_size=”cover” class=”” id=””][/fusion_events]