Nieuw in Breda!!

Groepscursus afvallen “Weg met de weegschaal!!”

Afvallen is meer dan alleen maar gezond eten!

Ook actief leven, ontspannen en goed slapen hebben daar invloed op.

Een hele uitdaging om daar mee aan en de slag te gaan.

Wil jij ook een gezond gewicht bereiken zonder te lijnen of af te zien, maar door echt naar je lichaam te luisteren en goed voor jezelf te zorgen? Rust te ervaren en zelf ondervinden dat je je fitter en energieker gaat voelen?

Tijdens de groepscursus, die gebaseerd is op de Weg met de Weegschaal-methode van Meijke van Herwijnen, leer je hoe je bestaande gewoontes om kan zetten in gezonde gewoontes. Door te kiezen wat het beste bij jou past, kun je dit lang volhouden met als resultaat een blijvende gezonde leefstijl.

In deze 12 weken durende cursus zijn er vier bijeenkomsten van twee uur, waarin je van mij tools krijgt, samen aan de slag gaat en alle ervaringen met elkaar kunt bespreken. Door de beperkte deelname van 6 deelnemers per groep gaan we ook echt in op jouw probleem en is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Daarnaast krijg je het Weg met de weegschaal-werkboek én het eetschrift.

De kosten bedragen deze eerste cursus tijdelijk €179,- i.p.v. €209,-

Ben je aanvullend verzekerd, dan krijg je bij de meeste zorgverzekeraars een gedeelte van de kosten vergoed. Kijk eens hier https://www.gewichtsconsulenten.nl/pages/29/Vergoedingen.html wat jij van je zorgverzekeraar terug kunt krijgen.

 

 

Schrijf je nu in door je gegevens te mailen of even contact met mij op te nemen.  Heb je er zin in? We starten dinsdag 8 februari met de groepscursus

Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

Afvallen, gezond gewicht, fit, energie, rust,